КАК ДА РЕГУЛИРАМЕ ТЕГЛОТО С ПЪЛНОЦЕННИ ЗАМЕСТИТЕЛИ НА ХРАНЕНИЯ

КАК ДА РЕГУЛИРАМЕ ТЕГЛОТО С ПЪЛНОЦЕННИ ЗАМЕСТИТЕЛИ НА ХРАНЕНИЯ
   Закуската поставя ударно начало на деня Ви с необходимите хранителни вещества. Възможно е, когато се събудите, нивото на кръвната захар, от която тялото Ви се нуждае, да се окаже ниско. Затова е добре да заредите с енергия за силен старт, както и да слушате сигналите на тялото си. То най-добре Ви подсказва кое е добре за Вас! 

   Препоръчителните калории, които здравословната закуска трябва да осигури, е между 15% и 25% от общия енергиен прием. Този диапазон варира в зависимост от възрастта, пола, ежедневните енергийни изисквания и начина на живот. 

   Навикът да закусвате не е лесна ежедневна практика за повечето хора, но това е хубав навик, който ще Ви е от полза цял живот!

   Често сутрин бързаме трескаво из къщи, опитвайки се да се разсъним и да се организираме достатъчно бързо, за да закараме детето на училище и да не закъснеем за работа. Разбираемо е - мнозина нямат време за приготвяне на закуски или спокойно хапване рано. Пием на бързо едно кафе и след няколко часа се налапваме с тестени въглехидрати, които веднага се лепват на коремчето, дупето или бедрата, а още по-лошото е, че с времето започваме да усещаме отпадналост, умора, липса на енергия, главоболие, стомашни оплаквания и редица други проблеми, които лошото и нездравословно хранене, водят след себе си.

   ЗАМЕСТИТЕЛИ НА ХРАНЕНЕТО

   ВНИМАНИЕ!

   Не всяка хранителна добавка е заместител на храненето! За да бъде един продукт заместител на хранене, той трябва да бъде пълноценен източник на нутриенти - достатъчно количество въглехидрати, протеини, полезни мазнини, витамини и минерали, набавящи нужния калориен прием за едно хранене. 

   ЗАЩО НЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДЕНЯ СЪС ЗДРАВОСЛОВЕН ШЕЙК?

   Заместителите на хранения за регулиране на телесното тегло допринасят за намаляване на килограмите и за поддържане на желаното тегло чрез контрол на големината на порциите и предоставяне на необходите хранителни вещества от едно пълноценно хранене. Те са с високо съдържание на протеини, което допринася за растежа и поддържането на мускулна маса. Обогатени са с витамини и минерали. 
   Шейковете заместители на хранене са перфектно балансирани с витамини, минерали, ценни мазнини и белтъчини. 

   

   ФОРМУЛА 1 с вкус на БАНАНОВ КРЕМ съдържа съставки, подходящи за вегетарианци и вегани. БЕЗ съдържание на глутен, изкуствени оцветители, подсладители, ароматизанти или подсладители! Съдържа 25 витамина и минерала, голямо количество протеини и фибри. 
   ПЪЛНОЦЕНЕН ЗАМЕСТИТЕЛ НА ЕДНО ХРАНЕНЕ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛО!

   Добавете 2 с.л. ФОРМУЛА 1 с вкус на БАНАНОВ КРЕМ + 2 с.л. ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПРОТЕИНОВ ПРАХ във вода и ще получите съвършената закуска за из път, която ще Ви даде енергия за дълго време, ще подсили здравето Ви и ще Ви доближи до мечтаната фигура! 

 
БЛОГ