Супер храни

Диня
Динята - прекрасен плод за приготвяне на плодови салати...
Гъба Печурка
За първи път е култивирана във Франция, като оригиналния й цвят е кафяв...
Грозде
Полезните качества на гроздето се дължат до голяма степен и на витамин В...
Грейпфрут
3/4-ти от този плод е вода. Винаги избирайте по тежките - признак за съдържание на сок...
Брюкселско зеле
Кръстено на столицата на Белгия, къдете се предполага, че са започнали да го отглеждат за първи път...
Броколи
Изключително ценен зеленчук от семейството на зеле, брюкселско зеле и кафиол.
Банани
Банани - добър източник на растителни влакна, витамин С и калий...
Бадеми
Бадемите са едни от най-добрите източници на антиканцерогенния витамин Е...
Аспержи
Аспержи - добър източник на витамин C и фолиева киселина.
Авокадо
Испанските конквистадори са го нарекли “абагадо” по името, дадено му от ацтеките – “масло от дървото”.