Функционални храни

Функционални храни
   Според Фондацията за здравословно хранене на Великобритания терминът "функционална храна" описва храни и напитки, обогатени с определени хранителни вещества или съставки, които влияят положително върху здравето. Има много доказателства, че определени хранителни компоненти, които не се смятат за хранителни вещества в традиционния смисъл, могат да осигурят положителни ползи за организма.
 
ЗАМЕСТИТЕЛИ НА ХРАНЕНИЯ КАТО ФУНКЦИОНАЛНИ ХРАНИ

   Заместването на хранения за регулиране на телесното тегло може да бъде под различни форми, например с продукти на Herbalife Nutrition: балансиран шейк микс Формула 1 или Формула 1 хранително блокче - те притежават някои общи характеристики, които освен вкус, аромат или хранителна стойност, ги правят функционална храна:

*Тези продукти допринасят за намаляването и поддържането на тегло - чрез контрол върху порциите и чрез осигуряване на хранителни вещества, от които нашето тяло се нуждае при всяко основно хранене.

*Богати са на протеин, който допринася за поддържането и увеличаването на мускулната маса.

*Всички европейски продукти заместители на хранения за регулиране на телесното тегло са обогатени с витамини и минерали.

   Заместители на хранения за регулиране на телесното тегло са категория функционална храна, която предоставя полза за здравето в различни аспекти. Традиционно използвани за контрол на теглото, те имат и множество други ползи - високо протеинови са и служат като източник на ежедневно здравословно хранене, запълвайки хранителни дефицити в хранителния режим.

ВНИМАНИЕ!

   Хранителните добавки са много по-ефективни, когато се приемат след консултация с треньор и изготвяне на индивидуален хранителен план, съобразен с Вашите лични нужди и цели, към които се стремите. При нас получавате безплатна консултация с треньор, персонално внимание и мотивиращи напътствия. Намерете ни във Facebook: http://www.facebook.com/WellnessClub.NextLevel
БЛОГ