Всичко за протеиновите шейкове на Herbalife Nutrition

Всичко за протеиновите шейкове на Herbalife Nutrition
Бързо и балансирано хранене
 
   Протеиновите шейкове на Herbalife Nutrition, които са предназначени за заместване на хранения и регулиране на телесното тегло, са чудесни за хора, които са склонни да пропускат времето за храна. Те са бързи и удобни  и могат да осигурят балансирано хранене, когато времето за приготвяне на храната е ограничено.
 
Гориво преди и след тренровка
 
    Много хора използват протеинови шейкове след тренировка, но те също така са полезни и преди тренировка. Тези, които правят упражненията си сутрин, често обичат да "заредят резервоара" с лека храна и протеиновите шейкове са точно това. 
 
Заместител на храненията, който допринася за намаляване на теглото
 
   За тези, които се опитват да отслабнат, шейкът на Herbalife Nutrition може да се използва като заместител на едно или две хранения на ден за регулиране на телесното тегло. Освен, че са много удобни, протеиновите шейкове имат определено съдържание на енергия и са с контролиран обем на порциите, което улеснява контрола на общия прием калории. 
Заместват необходимия прием на белтъчини
 
   Друга причина да обмислите консумирането на протеинов шейк е да увеличите общия дневен прием на витамини, ако е трудно за Вас да посрещнете нуждите си от тях само чрез храната. Когато приготвяте своите собствени протеинови шейкове, можете да коригирате количеството протеин в шейка си според индивидуалните си нужди от протеин. 
 
Средство за оптимизиране на баланса на хранителния Ви режим
 
     Протеиновият шейк сам по себе си е като недоизрисувано от художник платно - можете да добавите всякакви съставки към него, които да Ви помогнат да постигнете ежедневните си цели за хранене. Лесно е да добавите плодове или зеленчуци и също така можете да увеличите приема на фибри и полезни мазнини с подходящите добавки. 

   Прочетете още полезни статии в нашия блог и харесaйте нашата фейсбук страница:

https://www.facebook.com/WellnessClub.NextLevel/

 
  Можете да запазите удобен за Вас час за БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ с наш сертифициран специалист по здравословно хранене, който да Ви изготви индивидуален хранителен режим, съобразен с Вашите нужди и цели. 
   За информация и записване - пишете ни във Фейсбук. 
   
БЛОГ