21-Дневно Предизвикателство! Сбъдни мечтите си!

21-Дневно Предизвикателство! Сбъдни мечтите си!
   Много проучвания установяват, че точно 21 дни са необходими, за да може повторението да се превърне в навик! Ако искате да свалите килограми, да намалите обиколките или да стегнете и увеличите мускулната си маса, то 21 дни е времето, което ще Ви е нужно да положите основите на новия си облик и по-добро здравословно състояние. 


 
 

 Какво представлява 21-Дневното Предизвикателство

   Ние стимулираме Вашата мотивация и самодисциплина, както и желанието Ви за промяна не само на външния вид и формата, но и на здравословното състояние и енергичността. Омръзнало ли Ви е дънките да Ви се впиват и да ограничават движенията Ви, да се задъхвате, когато изкачите няколко стъпала, да мечтаете за по-стегнато тяло и да свалите няколко килограма? Наднорменото тегло не засяга само външността и суетата ни, но е и сериозен здравословен проблем, водещ след себе си неприятности като диабет, сърдечно-съдови заболявания, нарушения в опорно-двигателния апарат. Ето защо грижата за тялото и добрия ни външен вид е важна в дългосрочен план! 
   21-Дневното Предизвикателство се провежда всеки месец и така обхваща различни цели - отслабване, качване на мускулна маса, промяна на вредните хранителни навици в здравословни и т.н. 


    Какво Ви дава 21-Дневното Предизвикателство
 
   * Личен треньор, който Ви изготвя персонален хранителен план, който е съобразен с целите Ви, калорийните Ви нужди и здравословното Ви състояние. Той е постоянно на линия за Вас, за да Ви мотивира и напътства с ценни съвети и полезна информация.

   * Включваме Ви в затворена фейсбук група, където можете да споделяте опита си с други хора, да следите резултатите им и да гледате мотивиращи видеа.

   * Получавате и специално разработен за Вас двигателен режим под формата на видео тренировки, които са съобразени с нивото Ви на физическа подготовка и целите, към които се стремите. 

   * Изграждане на хранителни навици, които ще Ви бъдат от полза през целия Ви живот, ще променят формата Ви, ще подобрят начина, по който се чувствате и ще повишат самочувствието Ви!

   * Този, постигнал най-добри резултати по време на предизвикателството, получава СПЕЦИАЛНА НАГРАДА!

   Посети ни във фейсбук и ни пиши на лични, за да те включим в някое от предстоящите предизвикателства!
   https://www.facebook.com/WellnessClub.NextLevel

   ПРОМЯНАТА ЗАПОЧВА ОТ ТЕБ!
   БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ!
   ТИ МОЖЕШ!
 
БЛОГ