Пет неща, които да добавите в своя протеинов шейк за още по-феноменален вкус

Пет неща, които да добавите в своя протеинов шейк за още по-феноменален вкус
   Протеиновите шейкове, които са предназначени като заместители на хранения за регулиране на телесното тегло, са чудесни за хора със забързано ежедневие, които са склонни да пропускат дневни хранения. Те са бързи, удобни и могат да осигурят балансирано хранене, когато времето за приготвяне на храната е ограничено. Ето пет начина как да направите протеиновия си шейк още по-феноменален:

   1. Допълнително количество протеини

Въпреки че Вашият протеинов шейк съдържа белтъчини, може да искате да включите повече, ако Вашите протеинови нужди са високи. Можете да добавите протеин на прах, нискомаслена извара, кисело мляко, сирене рикота или тофу, за да увеличите белтъчното съдържание. 

   2. Плодове и зеленчуци

Добавянето на плодове и зеленчуци към протеинов шейк е лесен начин да получите повече порции от тези здравословни храни в ежедневната си диета. Заложете на сезонните продукти, тъй като те са пълни с витамини и не е нужно да се обработват с химикали, за да издържат на дългия транспорт от някоя далечна страна. Опитайте различни комбинации: тиква и морков, морков с ябълка и ананас, банан с фъстъчено масло, добавете листа спанак или заложете на цвекло и селъри. 

   3. Фибри

Повечето протеинови шейкове не съдържат достатъчно фибри, а мнозина хора не консумират достатъчно количестви влакнини с менюто си. Можете да добавите в шейка си специални фибри на прах или да сложите вътре овесени ядки, трици или семена от слунчоглед, лен или коноп. Всички те увеличават консумацията на влакнини. 

   4. Калории

Ако имате нужда от висок калориен прием, можете да добавите в шейка си повече ядки, чехтин, сушени плодове, авокадо или овесени ядки, а защо не и малко шоколад с високо съдържание на какао за повече усмивки и добро настроение. Така ще увеличите калорийни прием, но по правилен и здравословен начин. 

   5. Лед

Ледът е приятно допълнение към шейка, защото добавя обем и увеличава порцията без да добавя калории. Страхотен трик за тези, които следят теглото си изкъсо. 


   Опитайте някои от разнообразните вкусове на шейковете на Herbalife Nutrition, чиито независим член е Wellness Club Next Level. Посетете ни и във Фейсбук и разберете как можете да си запишете безплатна онлайн консултация с наш треньор. 
https://www.facebook.com/WellnessClub.NextLevel

 
БЛОГ